CateringLab

DOŽIVITE Catering.Lab

Vintage slog, ki je doslej navduševal na naših prepoznavnih cateringih, je dobil piko na i. 250 m2 popolnoma prenovljenega prostora vas sprejme na Kavčičevi 66, v Ljubljani. Edinstveni prostor za dogodke je mešanica starega industrijskega sloga, vintage detajlov in modernosti. Poigrali smo se s svetlobo in raznovrstnimi vzorci in tako ustvarili prostor s Catering.LAB podpisom.

Prostor za dogodke

Vaš dogodek je lahko edinstven. Minimalistično opremljen prostor prilagodimo vašemu dogodku. V stoječi pogostitvi z dobrodošlico pozdravimo do 300 gostov, v sedečni konferenčni postavitvi pa do 150 povabljenih.

Vrhunska tehnična oprema

Prostor je opremljen s sodobno tehnično opremo, ki pospremi vaš dogodek. Veliko projekcijsko platno s projektorjem in sodobni zvočni sistemi z mikrofoni poskrbijo za kvalitetno izvedbo vašega dogodka.

Prilagodljivost Prostora

Seminarji, delavnice, snemanja, video ali hibridni dogodki. Za vsak dogodek prostor individualno prilagodimo skladno z vašimi potrebami in željami.

Zakaj Catering.lab?

Ker si želite edinstven dogodek in partnerja, ki vam nudi podporo in svetovanje pri organizaciji visoko kvalitetnega dogodka, ki ga pospremi vrhunska kulinarika.