CateringLab

DOŽIVITE Catering.Lab

Vintage slog, ki je doslej navduševal na naših prepoznavnih cateringih, je dobil piko na i. 250 m2 popolnoma prenovljenega prostora vas sprejme na Kavčičevi 66, v Ljubljani. Edinstveni prostor za dogodke je mešanica starega industrijskega sloga, vintage detajlov in modernosti. Poigrali smo se s svetlobo in raznovrstnimi vzorci in tako ustvarili prostor s Catering.LAB podpisom.

SKRIVNOST V detajlih

Vsaka podrobnost v prostoru je skrbno načrtovana. Posamezni elementi se zlivajo v starodobno edinstveni slog, kjer z igro svetlobe prostor prilagodimo za nepozabne zabave ali poslovne dogodke.

PRILAGODLJIVI Za dogodek

Minimalistično opremljen prostor prilagodimo vašemu dogodku. V stoječi pogostitvi z dobrodošlico pozdravimo do 300 gostov, v sedečni konferenčni postavitvi pa do 150 povabljenih.

NEPOZABNE Zabave

Zabava, ki bo vsem ostala v spominu, ne bo ostala zgolj ena od vaših želja. Pod žarnicami bo plesišče in oder za vaš najljubši band.

REZERVIRAJTE Termin

Prednovoletni čas zabav in druženja je pred vrati. Rezervirajte si svoj termin in svojim gostom pričarajte nepozabno doživetje.