Gašper je lastnik podjetja in idejni vodja Catering.LAB-a. S svojim občutkom za estetiko in natančnost je razvil edinstveni vintage slog pogostitve, ki vedno znova preseneti z novimi detajli. Več kot 20 – letne izkušnje s področja gostinstva in cateringa so podlaga za izvedbo dovršenih dogodkov, kjer so v ospredju gostje in njihovo dobro počutje. »Okusna hrana in inovativna pogostitev sta osnova. Zadovoljstvo gostov pa tisto, ki zares šteje in da piko na i k izjemnemu dogodku. Takrat, ko so gostje zadovoljni in svojo pozitivno izkušnjo z veseljem delijo naprej, vemo, da smo dobro opravili.«
Jure je vodja kuhinje in izvrsten kuhar z zelo enostavnim pristopom do hrane: »Najboljše jedi so tiste preproste - tradicionalne, a pripravljene z občutkom in ščepcem inovativnosti.« Zaveda se, da je za odlično hrano potreben čas in ogromno energije, zato so njegova 16 ur pečena svinjska rebrca za prste obliznit.
Čili je naš hišni ljubljenček, ki se nam vsak dan pridruži v pisarni. Postala je članica ekipe, ki skrbi za dnevno dozo iskrene pasje naklonjenosti.
Urša vodi nabavo in računovodstvo ter je glavna izvedbena koordinatorka dogodkov. Je nepogrešljiva članica ekipe, ki prepoznate po širokem nasmehu in vedno dobri volji. Svoje delo opravlja z izjemno predanostjo in veseljem do dela. Na dogodku bo vaša sogovornica za vse želje in vprašanja.
Klemen je naš žar mojster. Na dogodku pred gosti pripravi sočne hamburgerje in slastne jedi izpod peke. Za rižoto si vzame čas, da se razvijejo vse mediteranske arome, njegovi njoki pa enostavno zahtevajo repete. Pred vami pripravi naravni sladoled in zažge hrustljavo skorjo nežne crème brûlée sladice.
Danijela je pomočnica v kuhinji. Z nami je že od samega začetka, ko je ekipa Catering.LAB-a štela vsega tri sodelavce.
Gašper je lastnik podjetja in idejni vodja Catering.LAB-a. S svojim občutkom za estetiko in natančnost je razvil edinstveni vintage slog pogostitve, ki vedno znova preseneti z novimi detajli. Več kot 20 – letne izkušnje s področja gostinstva in cateringa so podlaga za izvedbo dovršenih dogodkov, kjer so v ospredju gostje in njihovo dobro počutje. »Okusna hrana in inovativna pogostitev sta osnova. Zadovoljstvo gostov pa tisto, ki zares šteje in da piko na i k izjemnemu dogodku. Takrat, ko so gostje zadovoljni in svojo pozitivno izkušnjo z veseljem delijo naprej, vemo, da smo dobro opravili.«
Urša vodi nabavo in računovodstvo ter je glavna izvedbena koordinatorka dogodkov. Je nepogrešljiva članica ekipe, ki prepoznate po širokem nasmehu in vedno dobri volji. Svoje delo opravlja z izjemno predanostjo in veseljem do dela. Na dogodku bo vaša sogovornica za vse želje in vprašanja.
Klemen je naš žar mojster. Na dogodku pred gosti pripravi sočne hamburgerje in slastne jedi izpod peke. Za rižoto si vzame čas, da se razvijejo vse mediteranske arome, njegovi njoki pa enostavno zahtevajo repete. Pred vami pripravi naravni sladoled in zažge hrustljavo skorjo nežne crème brûlée sladice.
Jure je vodja kuhinje in izvrsten kuhar z zelo enostavnim pristopom do hrane: »Najboljše jedi so tiste preproste - tradicionalne, a pripravljene z občutkom in ščepcem inovativnosti.« Zaveda se, da je za odlično hrano potreben čas in ogromno energije, zato so njegova 16 ur pečena svinjska rebrca za prste obliznit.
Danijela je pomočnica v kuhinji. Z nami je že od samega začetka, ko je ekipa Catering.LAB-a štela vsega tri sodelavce.
Čili je naš hišni ljubljenček, ki se nam vsak dan pridruži v pisarni. Postala je članica ekipe, ki skrbi za dnevno dozo iskrene pasje naklonjenosti.
Kavčičeva ulica 66,
1000 Ljubljana
info@cateringlab.si