CateringLab

DOŽIVITE Catering.Lab

Vintage slog, ki je doslej navduševal na naših prepoznavnih cateringih, je dobil piko na i. 250 m2 popolnoma prenovljenega prostora vas sprejme na Kavčičevi 66, v Ljubljani. Edinstveni prostor za dogodke je mešanica starega industrijskega sloga, vintage detajlov in modernosti. Poigrali smo se s svetlobo in raznovrstnimi vzorci in tako ustvarili prostor s Catering.LAB podpisom.

LJUBLJANSKI Grad

Stanovsko dvorano sestavljata dve med seboj povezani dvorani, Koncertna in Obhodna dvorana. Uporabljata se kot celota, saj je vhod v Obhodno dvorano možen le prek Koncertne dvorane.

V ločenih prostorih lahko potekata dva dogodka – v enem na primer koncert, v drugem pa sprejem po njem.

ATRIJ POŠTE Slovenije

Zastekljen atrij vam ponuja spektakularen ambient in sodobno infrastrukturo za izvedbo različnih vrst dogodkov: srečanj, banketov, razstav, modnih revij ter drugih poslovnih in kulturnih prireditev.

Izjemno akustičen atrij je primeren tudi za koncertne in različne glasbene prireditve.

SNG OPERA IN BALET Ljubljana

Organizirajte dogodek v najlepši stavbi mesta, v Slovenskem narodnem gledališču Opera in balet Ljubljana.

STADION STOŽICE VIP prostor

VIP prostor Stadion Stožice ponuja edinstvene prostore za izvedbo izbranih pogostitev. Dvorana lahko gosti do 500 gostov.

DNEVNA Soba

Izjemen ambient v katerem se počutiš kot doma. Lokal sprejme do 120 oseb.

RAJSKA Igrajnica

Če potrebujete drugačen prostor za praznovanje otroškega rojstnega dne ali drugega vam pomembnega dogodka, ste na pravem naslovu. igRAJnica je butični prostor, primeren za otroke in odrasle. Prostor z veliko svetlobe, prijetno teraso, ki je ravno prav velik, da družba ostane povezana. Pri nas so praznovanja res RAJska.

PANORAMA Stara pošta

Panorama Stara pošta se nahaja visoko nad Kranjem, tam, kjer "se srečata stara in nova zgodba". Ambient spominja na džunglo, urbano džunglo, ki pričara nostalgijo, a kljub temu prinaša sodoben pridih in najlepši razgled na stari del Kranja ter okoliške hribe. Lokal se nahaja v samem centru, v četrtem nadstropju poslovne stavbe, ki je bila zgrajena že davnega leta 1770. Panorama Stara pošta sprejme 140 oseb (notranjost in terasa), ob bolj stoječi postavitvi pa lahko ta številka še nekoliko naraste. Gostje lahko izbirajo med različnimi sedeži, ali izberejo naslanjače živih barv ali kavč, občutek je domač, kot da so doma v dnevni sobi, občutek domačnosti pa dopolnjuje kamin. V neposredni bližini stavbe je tudi brezplačno parkirišče.

ANTIQ PALACE Hotel & Spa

V Ljubljani vas pričakuje Antiq Palace Hotel & Spa™, ki vas bo naravnost očaral s svojo lepoto in bogato ponudbo. Stavba luksuznega hotela je veličastna palača iz 16. stoletja, ki je bila prvotno zgrajena za plemstvo. Je v samem središču Ljubljane, na eni od najbolj prestižnih lokacij v mestu.