Catering

Laboratorij izbranih okusov

POSLOVNI DOGODKI

Catering

POSLOVNI DOGODKI

Poslovni dogodki (seminarji, delavnice, konference) ponavadi združujejo več catering storitev. Zajtrk za uvod v delovni dan, coffee break za odmor in svežo energijo ter kosilo, ko je priložnost tudi za sproščen klepet ali tkanje novih poslovnih idej. Posebnost poslovnih dogodkov je, da moramo v menije vključiti raznolike jedi in tako poskrbeti, da bodo vsi naši gostje našli kaj po svojem okusu.

Poglej več

Catering

POROKE

Poročni dan je vaš dan, zato organizacijo pogostitve zaupajte nam. Z občutkom za estetiko in detajle pripravimo prostor tako, da vzame dih in navduši svate. Nabor jedi, ki jih postrežemo v hladno toplem bifeju, dopolnimo s pripravo jedi pred gosti - mediteranske rižote, trevisiano njoki ali roastbeef z žara. Ko se dan prevesi v noč ne pozabimo niti na pravo turško kavo in ko se sredi noči spet oglasi apetit je na vrsti kisla obara ali zelenjavna mineštra. Vaš poročni dan bo vaš najlepši spomin.

Poglej več
POROKE
PIKNIKI

Catering

pikniki

Pikniki na prostem, ko zadiši po sveže pečenem mesu in sočni zelenjavi, zaznamujejo poletni čas. Na vaši izbrani lokaciji pripravimo šotor, mize, žar in ob večeru poskrbimo za pravo vzdušje ob ognjišču. V posebno vročih dneh poskrbimo tudi za obilico hladne pijače, ki ji dodamo sveže sadje in aromatična zelišča.

Poglej več

Catering

ZABAVE

Poslovne prednovoletne zabave in zasebne zabave, za rojstni dan ali obletnico, so pravi razlog za praznovanje ob dobri hrani in pijači. Stoječa pogostitev, mini prigrizki in „one bite“ sladice so pravi spremljevalec super vzdušja v prednovoletnem času.

Poglejte več
ZABAVE

Odkrijte svet okusov

Potrebujete catering po vaši meri?

Potrebujete catering po vaši meri?